Forsikrings vurdering

PianoService DK har stor erfaring med forsikrings vurderinger og reparation af klaverer. Det er ganske almindeligt, at klaverer bliver beskadiget ved levering, ved naturkatastrofer, herunder store storme, skybrud, lynnedslag, ild, vand, røg, hærværk og mange andre ugunstige forhold. Vi tilbyder rensning, reparation, opfriskning eller komplet renovation, større og mindre reparationer efter behov af beskadigede klaverer.

Hvis dit klaver er blevet beskadiget, og du gerne vil konsultere en professionel med hensyn til reparationer, bedes du kontakte os via vores kontakt formular eller på tlf. 20707878 ved akutte sager .

Så sørge vi for en hurtig evaluering af klaver/flygel og afhentning af instrumentet i tilfælde af øjeblikkelig handling eller opbevaring.

Skadesvurderinger og forsikringsoverslag kan også arrangeres. Bestil venligst, hvis vi kan være til tjeneste for dig og dit instrument .

Almindelige klaverskader omfatter:

  • Vand fra overliggende lækager eller brudte rør
  • Brand og røg skader fra hus eller andre brande
  • Flytning og skader ved transport
  • Ødelagte klaverben
  • Beskadiget lyre eller bukkede pedaler
  • Overflade skader fra stearinlys eller væsker så som vand fra vaser af blomster

Hvordan er processen i forbindelse med en forsikrings vurdering?

1. Trin

STOP SKADEN.

Det er vigtigt at få hurtig og effektiv hjælp. Så hurtig hjælp, at skaden får så lille en betydning som muligt. Vi hjælper dem derfor med at komme hurtigere videre. Kontakt først deres forsikringsselskab og oplys om skaden og fortæl derefter at i ønsker at kontakte PianoService DK for vurdering.

2. Trin

Kontakt PianoService DK på nedenstående formular for at bestille en skadesvurdering.

3. Trin

Efter endt vurdering vil de modtage en skriftlig vurdering fra PianoService DK, som de skal sende til deres forsikrings selskab for godkendelse.

4. Trin

Skaden vil blive udbedret og repareret og de vil modtage en faktura som de betaler og efterfølgende dækkes af forsikringen.

Bestil tid til forsikringsvurdering

divider2-300x26

Oplever De problemer med bestilling, er De altid velkommen til at ringe på 20 70 78 78 eller kontakte os på mail mail@pianoservice.dk

Loading...