Kawai

Koichi Kawai, grundlæggeren af ​​firmaet, blev født i Hamamatsu, Japan i 1886. Hans nabo, Torakusu Yamaha, en urmager og blad orgelbygger, tog ham ind som lærling. Kawai blev medlem af forsknings- og udviklingsholdet, der introducerede pianoer til Japan.  Yamaha døde i 1916, og i 1920’erne skete der forandringer i  pianoindustrien i Japan. Ny ledelse overtog kontrollen over Yamahas firma, Nippon Gakki Co. (senere omdøbt til Yamaha Corporation) og begyndte at diversificere sin produktionslinje. Dette fik Koichi til at forlade Nippon Gakki i 1927 og grundlægge det vi i dag kender som  Kawai – “Musical Instrument Research Laboratory”.
Siden 1970’erne har Kawai pioneret brugen af ​​alternative materialer for at forbedre  stabiliteten af ​​klaveret. I 1971 begyndte virksomheden at anvende ABS (acrylonitrilbutadienstyren), et kompositmateriale, til dele af sine klavermekanikker for at overvinde problemerne i forbindelse med brugen af ​​træ.
Dette er der dog delte meninger om hvor godt er.

Bestil tid til service af Kawai instrument

Oplever De problemer med bestilling, er De altid velkommen til at ringe på 20 70 78 78 eller kontakte os på mail mail@pianoservice.dk

Loading...